Ledig stilling

Bitehagen barnehage SA er en privat foreldredrevet barnehage med vekt på natur og friluftsliv. Barnehagen ligger i landlige omgivelser mellom Spikkestad og Røyken. Barnehagen er veletablert og har et godt omdømme. Det er 60 barn fordelt på fire avdelinger. Vi har et stort uteområde i barnehagen, egen minibuss og det er god tilgang til tog og rutebuss.

Daglig leder i Bitehagen barnehage SA

Vi søker etter en daglig leder som skaper tillit og er til stede for sine medarbeidere. Vi har en engasjert personalgruppe som ønsker seg en positiv, handlekraftig og tydelig leder.

• Deltakende og med god kommunikasjon i arbeidet med ansatte, barn og foresatte
  • Sørge for at økonomisk og administrativ drift ivaretas i henhold til lover, forskrifter og barnehagen vedtekter
  • Lede det pedagogiske arbeidet i barnehagen
  • Sikre et godt samarbeidet mellom barnehage og hjem
  • Sørge for et trygt og godt arbeidsmiljø
  • Sammen med eierstyret arbeide med de strategiske og økonomiske målene til barnehagen

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

• Relevant ledererfaring.
  • Godkjent utdanning som barnehagelærer eller annen høyskoleutdanning som gir barnefaglig og pedagogisk kompetanse
  • Stor arbeidskapasitet, strukturert og er faglig sterk
  • Gode evner til relasjonsbygging med ansatte, barn og foresatte
  • Forståelse og interesse for økonomi og ledelse
  • God på rutiner og informasjonsflyt

• En engasjert og faglig sterk personalgruppe bestående av 15 medarbeidere
  • En veletablert barnehage
  • Stor påvirkningskraft for utvikling av barnehagen
  • Konkurransedyktig lønn
  • PBLs hovedavtale og hovedtariffavtale

Stillingens varighet: fast
Tiltredelse: Etter avtale

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til styreleder Henrik Raastad-Hoel tlf.: 918 32 835.

Søknad og CV sendes på e-post til henrik@bogh.no
Søknadsfrist: 14.06.2019.

Politiattest må fremlegges før tiltredelse