Bjørnehiet

På Bjørnehiet er det 18 flotte barn i alderen 3 - 4 år. På avdelingen ønsker vi å skape gode opplevelser for store og små.
Vi har også fokus på lek, den utvikler vennskap og nære relasjoner. Det er viktige relasjoner for å lære seg de sosiale spillereglene. Det gode samspill bygger også på relasjoner til de voksne, som preges av omsorg, nærhet og gjensidig glede i å være sammen. Det å utvikle sosiale ferdigheter er et av de viktigste resultater av barndommen og viktig for å fungere bra i samspill med andre mennesker. Dette er temaer som omfatter alle de 8 fagområdene i rammeplanen.
PERSONALET PÅ BJØRNEHIET:
Kent Roger Myhre
Førskolelærer, har jobbet i Bitehagen barnehagen siden 2014.
Rose Saunes
Har jobbet i Bitehagen barnehagen siden 2015
Barneveilder
Anne Lene Jacobsen